Pravilnik o varovanju zasebnosti
Zadnja posodobitev: 22. 5. 2018
 
 
 
V družbi Result d.o.o. cenimo zasebnost svojih strank, poslovnih partnerjev in obiskovalcev spletnih strani. Ta pravilnik o varovanju zasebnosti določa informacije, ki jih zbiramo, kako jih pridobimo in kako jih lahko uporabimo ali razkrijemo. Pravilnik tudi določa, kakšne mere uporabljamo za zaščito informacij in kako nas lahko kontaktirate glede varovanja zasebnosti.
 
“Osebni podatki” so podatki, ki so povezani z določeno ali določljivo fizično osebo.
 
 
Vrste osebnih podatkov, ki jih obdelujemo v družbi Result d.o.o.
 
Osebni podatki, ki se obdelajo, ko komunicirate z družbo Result d.o.o.:
Ko se po e-pošti, telefonu, na spletu ali osebno obrnete na predstavnike našega podjetja, pridobimo osebne podatke, kot so vaše ime, poštni naslov, telefonska številka, e-poštni naslov in želje glede vzpostavitve stika. Vaše osebne podatke lahko posredujemo tretjim izključno z namenom, da ugodimo vašim željam oziroma zahtevam.
 
Ko obiščete naše spletne strani, lahko zbiramo podrobnosti o vašem obisku, kar lahko vključuje vaš IP-naslov, vzorce uporabe, podatke o prometu, lokacijske podatke, loge in druge komunikacijske podatke ter vire, do katerih ste dostopali, prav tako pa podatke o vašem računalniku in internetni povezavi, vključno z vašim operacijskim sistemom in tipom brskalnika.
 
Namen in pravna podlaga:
Te podatke uporabljamo za predstavitev naših spletnih strani in vsebin v primerni obliki za vas in vaš računalnik, da ugotavljamo in odpravljamo morebitne tehnične težave z našim spletnimi stranmi, da izboljšamo uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh, da vam posredujemo informacije, izdelke in storitve, ki jih od nas zahtevate, da vas obveščamo o spremembah naših spletnih strani in da pridobimo vaša potrebna soglasja, da vam omogočimo sodelovanje v interaktivnih lastnostih naših spletnih strani, kadar se za to odločite, za analize, marketing in druge poslovne potrebe ter da spremljamo, katere spletne strani ste obiskovali.
 
 
Osebni podatki, ki se obdelajo, ko kupite izdelek na spletnem mestu družbe Result d.o.o.:
Če kupite izdelek na spletnem mestu družbe Result d.o.o., družba Result d.o.o. od vas pridobi vaše ime, poštni naslov in telefonsko številko. Informacij o vaši plačilni kartici ne pregledujemo in shranjujemo.
 
Namen in pravna podlaga:
Ime, poštni naslov in telefonsko številko zberemo zato, da lahko obdelamo in izpolnimo vaše naročilo. Pravna podlaga za obdelavo imena, poštnega naslova in telefonske številke za te namene je izvršitev pogodbe.
 
Vaše osebne podatke obdelamo tudi v sklopu postopkov odkrivanja zlorab. Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov za ta namen je naš upravičen interes, da varujemo družbo Result d.o.o. in svoje stranke pred poskusi sodelovanja pri zlorabah transakcij.
 
 
Razkritje osebnih podatkov
 
Vaše osebne podatke bomo lahko razkrili drugim v primeru, da: (a) imamo vaše veljavno soglasje, da to lahko storimo; (b) nas k temu zavezuje veljavni sodni poziv, pravni red, sodni nalog, pravni postopek ali druga pravna obveznost ali (c) je to potrebno za uporabo dostopnih pravnih sredstev ali obrambo pravnih zahtevkov.
 
Osebne podatke lahko posredujemo povezani družbi, podružnici ali tretji osebi tudi v primeru reorganizacije, združitve, prodaje, ustanovitve mešane družbe, dodelitve, prenosa ali kakršnega koli drugega dejanja v povezavi z vsemi ali katerim koli delom družbe Result d.o.o., njenimi sredstvi ali deleži, med drugim tudi v povezavi s stečajem ali podobnim postopkom, in sicer pod pogojem, da kateri koli takšen subjekt, ki mu posredujemo osebne podatke, ne sme obdelovati osebnih podatkov, ki niso osebni podatki, opisani v tem pravilniku o varovanju zasebnosti, ne da bi vas o tem obvestil in, če je to potrebno v skladu z veljavno zakonodajo, pridobil vaše soglasje.
 
 
Piškotki in podobne tehnologije
 
Piškotke uporabljamo z namenom, da z vašo pomočjo izboljšamo naše spletne strani. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika. Piškotke uporabljamo, da zagotovimo boljšo in ustreznejšo vsebino, da izmerimo učinkovitost oglaševanja, da pridobimo podatke o vaši splošni rabi interneta in da ocenimo pogostost obiska naših spletnih strani, da shranimo podatke o vaših preferencah, da izboljšamo hitrost vašega iskanja, da vam omogočimo dostop do različnih delov naših spletnih strani ter da vas prepoznamo, ko ponovno obiščete naše spletne strani.
 
Če ne želite, da bi se informacije zbirale s temi tehnologijami, je v večini brskalnikov na voljo preprosta nastavitev, s katero piškotke onemogočite ali dovolite.
 
Če prebivate v Evropski uniji ali na drugem območju, kjer moramo pridobiti vaše soglasje za uporabo piškotkov na svojih spletnih mestih, boste lahko nastavitve piškotkov upravljali na spletnih mestih. Izjema so določeni piškotki, ki omogočajo osnovno delovanje spletnega mesta, zato teh piškotkov ne morete onemogočiti.
 
 
Analitične storitve
 
Za spremljanje statističnih podatkov o spletnem mestu ter demografskih lastnosti, interesov in vedenja uporabnikov na spletnih mestih uporabljamo Google Analytics. Uporabljamo tudi Google Search Console, ki nam pomaga razumeti, kako obiskovalci našega spletnega mesta najdejo naše spletno mesto, in izboljšati optimiziranje mehanizma za iskanje. Več informacij o tem, kako se lahko uporabijo te analitične informacije, kako lahko nadzirate uporabo svojih informacij in kako lahko zavrnete, da Google Analytics uporablja vaše podatke, lahko najdete na spletni stranihttps://www.networkadvertising.org/.
 
 
Družbena omrežja
 
Družbena omrežja tretjih oseb, ki ponujajo interaktivne vtičnike ali funkcije družbenih omrežij (npr. omogočajo, da se povežete s Facebookom ali Googlom za iskanje prijateljev, ki jih nato dodate kot povezave, ali za “všečkanje” strani) na spletnih mestih ali v programih za mobilne naprave, lahko uporabljajo piškotke ali druge načine (npr. spletne signale) za zbiranje informacij o vaši uporabi naših spletnih strani. Kako tretja oseba uporablja takšne informacije, je odvisno od pravilnika o varovanju zasebnosti, ki je objavljen na spletnem mestu zadevnega družbenega omrežja, zato vam svetujemo, da ga pozorno preberete. Takšne tretje osebe lahko uporabljajo te piškotke ali druge načine sledenja za lastne namene, tako da povežejo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta z vašimi osebnimi podatki, ki jih imajo morda shranjene. Analitične informacije lahko pridobimo tudi z družbenih omrežij; z njimi merimo učinkovitost naše vsebine in oglasov v družabnih omrežjih (npr. prikaze in klike).
 
 
Posodobitve pravilnika o varovanju zasebnosti
 
Ta pravilnik o varovanju zasebnosti lahko občasno posodobimo zaradi dodajanja novih izdelkov ali programov, izboljšanja trenutne ponudbe ali zaradi spremembe tehnologij in zakonov. Čas zadnje spremembe tega pravilnika o varovanju zasebnosti lahko določite tako, da si ogledate točko “Zadnja posodobitev” na vrhu te strani. Vse spremembe začnejo veljati ob objavi posodobljenega pravilnika o varovanju zasebnosti.
 
Če bodo te spremembe pomembne, vas bomo o njih obvestili in, kjer to zahteva ustrezna zakonodaja, pridobili vaše privoljenje. Obvestilo bo poslano po e-pošti ali pa bodo spremembe objavljene v obvestilu na spletnih straneh družbe Result d.o.o.
 
 
Hranjenje osebnih podatkov
 
Vaše podatke hranimo v naših podatkovnih sistemih skladno z veljavno politiko hrambe in varovanja podatkov. Kako dolgo jih hranimo, je odvisno od zakonskih zahtev ali naših poslovnih potreb.
 
Ko osebnega podatka ne potrebujemo več, ga iz svojih podatkovnih baz izbrišemo.
 
 
Upravljavec osebnih podatkov
 
Osebne podatke, ki jih zberemo, upravlja družba Result računalniški sistemi d.o.o., Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Slovenija.
 
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov družbe Result d.o.o. ima sedež na istem naslovu, nanjo pa se lahko obrnete tudi prek e-poštnega naslova info@result.si.
 
 
Vaše pravice
 
V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov imate pravico, da od družbe Result d.o.o. zahtevate dostop do in popravek ali izbris vaših osebnih podatkov, prenos podatkov, omejitev obdelave osebnih podatkov, pravico do ugovora obdelavi osebnih podatkov in pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu. Če želite zahtevati dostop do ali popravek, prenos ali izbris osebnih podatkov, se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov družbe Result d.o.o..
 
Za potrditev vaše identitete lahko zahtevamo dodatne informacije.
 
Zavrnemo lahko zahteve, ki so nerazumno ponavljajoče, pretirane ali očitno neutemeljene. Če menite, da podatkov ne obdelujemo skladno z veljavnimi zakoni o varovanju osebnih podatkov, lahko vložite pritožbo pri pristojnem organu (Informacijskem pooblaščencu).
 
 
Kako nas lahko kontaktirate
 
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja zasebnosti, nas lahko kontaktirate na elektronski naslov: info@result.si ali na telefonsko številko 01 542 17 80.

Z nadaljevanjem ogleda te strani se strinjate s piškotki. Več...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close